Zámbó Krisztián

Tíz éve ontom a dalokat klipeket de nem azért hogy a zenei élet élvonalába tartozzak. Zámbó Krisztián tegnap este Modern Talkingot hozta a színpadra a Sztárban Sztár élő adásában.


Pin On Zene

Nem fogok sokat változni.

. Nyolcadik évadában láthatjuk versenyezni. A zsűri nagyon megdicsérte a színészi tehetségét is szerintük egy az egyben lemásolta az előadót. 1 perc az átlagos olvasási idő.

Zámbó Krisztián két Sztárban sztár próba között szakított rá időt hogy elmondja kitől kapta élete első fenekelését miért volt fontos számára az anyósa és miért működik annyira jól a kapcsolata szerelmével Zsuzsikával. Zámbó Krisztián van volt és lesz. Több van még bennem amit szeretnék megmutatni ebben a műsorban ha lesz rá esélyem.

Majdnem meg is nyerte az első körös szavazást a végén pedig másodikként jutott tovább. A fiatal szépség szorosan öleli szerelmét és a nap úgy ragyogja be arcukat mintha arannyal borítaná be azt. Jelenleg a Sztárban Sztár.

Nők az életemben sorozatunkban ismert hazai férfiak mesélnek azokról a nőkről akik a legfontosabbak az életükben. Lehet hogy néha elfelejtem a szöveget de üde színfolt szeretnék lenni. Az énekes Csepregi Évának öltözött ami iszonyúan viccesre sikerült.

1147 Beszélt arról is mivel szokták bántani a kommentelők. Kökény Attila pedig nem rejtette véka alá a véleményét. A legfrissebb hírek itt Krisztián egyik legnagyobb támogatója a kedvese.

A kedves fotót ITT tudod megnézni Zámbó Krisztián és szerelme lassan 11 éve alkotnak egy párt. Nem tudom hogy fogom nélküle végigcsinálni 2022-02-28. Zámbó Krisztián Emilio kieséséről.

Emiliót nagyon szeretem nagyon jó barátom. Én itt már nem veszíthetek. A két zenész szoros barátságot ápol egymással.

Zámbó krisztián sztárban sztár. Csodálatos fotót osztott meg magukról Takács Zsuzsi Zámbó Krisztián szerelme az Instagram-oldalán. A Sztárban sztár legutóbbi adásában Emilio esett ki ami Zámbó Krisztiánt is megviselte.

Zámbó Krisztián és Zsuzsika édesanyja 11 évvel ezelőtt ismerkedett meg Zsuzsikával aki éppen azután toppant be az életébe hogy előző komoly kapcsolata véget ért. Az énekes öltözete láttán pedig a Sztárban Sztár zsűrije is nevetésben tört ki. A Sztárban Sztár első adásában Zámbó Krisztián produkcióját nem lehetett megállni mosolygás nélkül.

Az énekes a kezdeti szakaszban lelkileg még nem volt túl a szakításon ennek tudható be hogy az ominózus első találkozása kedvese anyukájával félrecsúszott. De senki ne várja el tőlem hogy több legyek mint vagyok.


Mc Hawer Feat Zambo Krisztian Egy Jo Asszony Mcs Jos Concert


Zambo Krisztian X Norbee Ugye Nem Bantad Meg Zambo Jimmy Feldolgozas Youtube Character Fictional Characters Jimmy


Fem3 Cafe Zambo Krisztian O Is Gondol Ram Fem3 Hu Men Casual Casual Button Down Shirt Mens Tops


Sztarban Sztar A Csepregi Evanak Beoltozott Zambo Krisztian Kiegeti A Retinadat Nel 2022


Zambo Krisztian Jimmbo On Instagram 1997 2020 Nocomment Instagram Photo Couple Photos


Zambo Krisztian Edesem Official Image Clip Instagram Clip Official


Nalunk Forgatott Az Edes Elet Zambo Krisztian Kiprobalta A Felnott Balett Orainkat Movie Posters Movies Poster


Zambo Krisztian Csillagod Ragyog Youtube Music Is Life Youtube


Zambo Krisztian Es Csore Bela Meg Nem Veszithetek Youtube

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel